Kérem várjon!
nonprofitceg.hu
Kontakt
Pénzügyi adomány - adomanyvonal.com
SMS adomány
Tárgy adomány
Iratkozzon fel Ön is hírlevél küldő rendszerünkbe! Értesüljön először a legfrissebb hírekről!
Adó 1% Karuna Alapítvány
Mantra Magyarországi Buddhista Közösség
Mantra Magyarországi Buddhista Egyház Kolostor építés
EUB utasbiztosítás
INGYENES cégregisztráció!
INGYENES cégregisztráció!
Kedvezményes online biztosításkötések
Titánlapok - weblinktár
adomanyvonal.com - a Karuna Alapítvány támogatásával
2018. február 20. kedd
Online: 14 fő - Ma: 49 fő - Tegnap: 54 fő
Összesen: 373191 fő
Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy a felajánlókat és az adomány kérőket összehozza. Eligazodást kívánunk nyújtani a leendő adományozók számára a nonprofit szervezetek céljairól és a jelenleg futó programjaikról. Válasszon, legyen támogató!
Adományozhat magánszemély és cég is, tárgyat vagy pénzfelajánlást, bármit, amit önzetlenül fel tud ajánlani. Válasszon biztos kézzel, hogy minél többen érezzék a gondoskodást.

Felhasználási szabályzat

A Karuna Alapítvány továbbiakban, mint Szolgáltató-, által üzemeltetett „Nonprofitceg.hu oldal adatnyilvántartó ” rendszert azért hozta létre, hogy minden regisztrált Nonprofit cég részére továbbiakban Felhasználó részére könnyen elérhető megjelenési formát nyújtson. A Felhasználó adatokat tehet közzé, és az adatbázisban díjmentesen böngészhet a regisztrált adatszolgáltatók között. Nonprofit cégek, mint: Alapítványok, Egyházak, Iskolák, Egyesületek és Egyéb szervezetek. Az adatok regisztrációja az oldalon díjtalan és az adatbázisba történő felvétel is díjmentes. Ajánlatának kialakításánál szem előtt tartotta, hogy partnerei minél több információt tudjanak közölni nonprofit tevékenyességükről és elérhetőségükről. Az oldal összeállításánál elsődleges szempont volt a könnyű használhatóság, kezelhetőség és az áttekinthetőség. Az adatbázisban használók ez által egyenes úton megtalálják a számukra megfelelő partnereket.

Kiknek ajánlja az oldalain történő regisztrációt?
Gyakorlatilag mindenféle nonprofit jogi formában működő szolgáltatónak, vállalkozásnak, aki tevékenységét, termékét, szolgáltatását, szeretné minél szélesebb körben ismertté tenni a világhálón böngészők körében. Magánszemélyek, és nem nonprofit szervezetek az oldalon nem regisztrálhatnak, és nem hirdethetnek.
Regisztráljon most
Letölthető 1% nyomtatványok
Adózási és jogi tudnivalók
Fontos hivatalok
Linkpartnerek
Forrás: www.idokep.hu
Hőtérkép
2015. május 22. péntek, 15:16
Közhasznú
2014. július 21. hétfő, 13:46
SZJA 1% változás
2014. július 21. hétfő, 13:41
Összesen több mint 44 millió euróra pályázhatnak